vår erfaring – din trygghet

Overflatesenter

Solid Vedlikehold AS har i dag et senter for overflatebehandling og vedlikehold på Ågotnes, ved CCB basen. Vi utfører både total overflatebehandling og PTFE coating (xylan). Med store og moderne haller kan vi tilby våre kunder totalløsninger.

Vi har fagarbeidere med opptil 25 års erfaring og vi er et senter for lærevillige lærlinger. Trykk her for å lese med om vårt overflatesenter.

 

Hovedkontor

Solid Vedlikehold AS organiserer sine prosjekt gjennom vår prosjektavdeling, som ledes av driftleder. Vi gjennomfører prosjekter i hele Skandinavia og har defor etablert ett datterselskap i Sverige, Solid Energy AB.

 

Avd Grenland

Ved vår avdeling hos Agility Group i Tønsberg disponere vi følgende fasiliteter:

Funksjon  Bygning     Dimensjoner Åpning hoveddør      Areal
Overflatebehandling        Hall E1 40 x 29,6 x 16 m     30 x 16 m 1180 m2     
Overflatebehandling Hall E2 40 x 29,6 x 16 m 30 x 16 m 1180 m2
Overflatebehandling Hall E3 36 x 12 x 6 m 12 x 6 m 432 m2

 

 

 

Laste og lossekapasitet:

Ved kai 50 tonn

I hall 240 tonn

Tralle for interntransport med kapasitet på 200 tonn


Arbeidet vi utfører ved avdelingen er hovedsakelig overflatebehandling av subsea utstyr som bygges av Agility Group AS. Sluttkunder her er ved pågående prosjekter FMC, Statoil, Shell og Total. 

Solid Vedlikehold er en totalintegrert samarbeidspartner for Agility Group. Det vil si at kundens krav, retningslinjer, systemer og praksis adopteres og implementeres som en del av selskapets beste praksis. Målsetningen er til en hver tid å sikre størst mulig grad av driftsregularitet på de prosjektene vi er engasjert i.

 

Avd Hanøytangen

Solid Vedlikehold har etablert seg på Hanøytangen for å utføre overflatebehandling og stillas på olje plattformer og skip i samarbeid med Bergen Group. Hanøytangen Verft har en av verdens største tørrdokker med målene 125mX125m og en dybde på 17 m. Verftet har også en løfte kapasitet på ca. 1000 tonn. Solid Vedlikehold As har lang erfaring på Hanøytangen og har vært med siden Troll plattformen og Heidrun fundamenter ble bygget her.

 

 

Avd Kirkenes

Solid Vedlikehold AS har etablert en avdeling i Kirkenes med tanke på fremtidige ISO faglige prosjekter på norsk sokkel i nord.  

 

 

 

 

 

 

   

 

(foto: Bergen Group) 

 

 

 

Solid Vedlikehold AS Phone: 56 31 43 00
Postboks 34, 5346 Ågotnes Fax: 56 31 43 01 Mail: post@solid-vedlikehold.no