vår erfaring – din trygghet

Hva vi tilbyr

Vi tilbyr spennende arbeidsoppgaver onshore og offshore innen både olje- og kraftbransjen, på verft, samt arbeid på broer.

Vårt hovedkontor er på Ågotnes, hvor det også er et stort og konkurransedyktig overflatesenter.  Vi har i tillegg avdelinger i Tønsberg, Kirkenes og Sverige. Vi har prosjekter både onshore og offshore, så er du glad i reisejobber finnes det mange muligheter hos oss.

Solid er en stor aktør innen overflatebehandling av alle slag. Vi har mange ulike prosjekter innen forskjellige bransjer, og ambisiøse mål for vår virksomhet. Dette medfører at det finnes mange muligheter i ulike deler av vår virksomhet, for medarbeidere som ønsker å bidra - og som har holdninger, kvalifikasjoner og kompetanse vi som selskap har bruk for.

Vi tilbyr spennende og utfordrende stillinger med gode karrieremuligheter. Vi legger stor vekt på å bidra til at den enkelte medarbeider gis muligheter for utvikling også gjennom vårt eget modulbaserte opplæringsprogram og ved deltakelse på eksterne kurs.

Vi legger stor vekt på arbeidsmiljøet i bedriften, blant annet gjennom sosiale og sportslige aktiviteter. Vi er allerede et godt lag, men ønsker oss enda flere gode lagspillere!

Finse 2009
Finse 2009
Bergen-Voss 2010
Bergen-Voss 2010
Solid Vedlikehold AS Phone: 56 31 43 00
Postboks 34, 5346 Ågotnes Fax: 56 31 43 01 Mail: post@solid-vedlikehold.no