vår erfaring – din trygghet

Kvalifikasjonsordninger

Sellihca

Vi er godkjente i Sellicha som er – den nordiske kvalifikasjonsordningen – er et unikt samarbeid mellom energiselskaper i Norden. De deltakende selskaper bruker ordningen for å skaffe tilveie og bruke informasjonen i utvelgelsen av leverandører ved forespørsler av varer, tjenester og entrepriser.

Achilles

Solid Vedlikehold er godkjent i Achilles som er et unikt samarbeid mellom norske og danske oljeselskap og hovedkontraktører. De deltakende selskapene benytter systemet for å skaffe seg oversikt og informasjon om mulige leverandører, og å gjøre et utvalg blant disse med tanke på å inngå avtale om leveranser. De kjøperne som ikke er underlagt EUs regler for anskaffelse, benytter Achilles JQS som en leverandørdatabase.

TransQ

Solid Vedlikehold er godkjent i TransQ som er et leverandørregister og et pre-kvalifikasjons system for leverandører til den nordiske transportsektoren.

Rostksyddsmålning

Solid Vedlikehold er godkjent i Auktorisationsnämnden för Rostskyddsmålning, som er et svenskt godkjenningsorgan innen overflatebehandling. Man får ikke oppdrag hos de store aktørene i Sverige uten en godkjennelse herfra.

Sellihca
Sellihca
Achilles
Achilles
TransQ
TransQ
Rostskyddsmålning
Rostskyddsmålning
Solid Vedlikehold AS Phone: 56 31 43 00
Postboks 34, 5346 Ågotnes Fax: 56 31 43 01 Mail: post@solid-vedlikehold.no